SL
EN SL SRB

Transportni trakovi za potrebe logistike

Logistika se nanaša na celoten proces upravljanja virov: od razkladanja, sortiranja do nalaganja in transporta. Na učinkovitost teh procesov močno vplivajo transportni trakovi, ki so hitra in učinkovita rešitev za mehanski transport tovora. Ta sistem minimizira človeške napake, znižuje stroške dela ter tveganja na delovnem mestu.

Pošlji povpraševanje

Schiki transportni trakovi izstopajo predvsem zaradi:

  • znatnega zmanjšanja porabe energije,
  • lastnosti nizkega hrupa, za tišje in boljše pogoje na delovnem mestu,
  • ognjevaren in antistatičen material za zmanjšanje nevarnosti požara,
  • zanesljivo delovanje v vseh vremenskih pogojih,
  • visoke odpornosti na udarce in obrabo.

Z izbiro tehnologije Schiki Belts ne boste samo zmanjšali bazo dobaviteljev, ampak prejmete tudi dostop do globalne mreže strokovnjakov za industrijo in izdelke.

Izbirajte med široko paleto transportnih trakov iz različnih materialov in dimenzij:

Trakovi za teleskopske tračne transporterje – pretovarjanje/natovarjanje

Transportni trakovi za natovarjanje in raztovarjanje paketov neposredno s priklopnikov/vozil s teleskopskimi transportnimi trakovi. Teleskopski transporterji segajo v vozilo in se po uporabi zložijo, zato je proces natovarjanja in raztovarjanja tovora hitrejši, lažji in varnejši.

Transportni trakovi za logistiko

Transportni trak za višinske razlike

Možnost premikanja paketov z ene višine na drugo, npr. od vstopne točke (priklopnika/teleskopskega transporterja) do sortirne ravni.

Transportni trakovi za višinske razlike

Transportni trak za ukrivljene transporterje – za zavoje in krivulje:

Ukrivljeni transportni trak spremeni smer toka v sistemu, za učinkovit in nadzorovan transport po zavojih.

Transportni trak za ukrivljene transporterje

Transportni valji za valjčne proge

Pri rokovanju z materialom so bistvenega pomena valjčne proge. Gnane valjčne proge se ne uporabljajo samo za transport od točke A do točke B, ampak tudi za postopke komisioniranja ali sortiranja.

Transportni valji za valjčne proge

Transportni traki za zbirne transporterje – zbiranje/odvzem:

Zbirni transporterji so zasnovani za združevanje transporterjev znotraj sistema, s preciznim in hitrim dovajanjem paketov z enega traku na drugega.

Transportni traki za zbirne transporterje

Sortirni transportni trakovi za prečne transporterje

Linije za sortiranje s prečnimi transporterji so odlična izbira za hitro delo, saj pomagajo skrajšati čas prenosa, hkrati pa zagotavljajo vrhunske transportne zmogljivosti.

Sortirni trak transportni

Transportni trakovi za avtomatizacijo poštnih storitev

Trakovi Schiki so zasnovani za izpolnjevanje strogih zahtev pri sortiranju pošte. Vsak dan je treba sortirati in naslovnikom po vsem svetu razposlati na milijarde pisem.

Transportni trakovi za ločevalnike, obračalnike in potrjevalnike

Prva naprava v postopku sortiranja je navadno CFC (ločevalnik, obračalnik in potrjevalnik). Sprejema velike količine nesortirane pošte, izloči neustrezno pošto, preveri poštnino ter zazna, kako so poštne pošiljke obrnjene, in jih po potrebi obrne.

Transportni trakovi za pošto

Transportni trakovi za sortiranje pisem

Vsa standardna pisma se sortirajo samodejno s hitrostjo približno 4 metre na sekundo, kar zagotavlja izhodne zmogljivosti več kot 60.000 kosov na uro. Ammeraal Beltech ponuja pravo rešitev za vsako fazo sortiranja.

Transportni trakovi za sortiranje pisem

Transportni trakovi za sortiranje večjih ploskih kosov

Transportni trak za sortiranje večjih ploskih kosov je trak za sortiranje večjih formatov poštnih pošiljk. Sortira lahko papir, karton, plastične ovojnice in odprte kataloge z zmogljivostjo do 43.000 kosov na uro.

Transportni trakovi za sortiranje poštnih pošiljk

Odprti sistem za ravnanje s poštnimi pošiljkami

Sistem omogoča obdelavo najrazličnejših poštnih pošiljk, od standardnih pisem do vseh vrst ploskih pošiljk in paketov. Odprti sistem za ravnanje s poštnimi pošiljkami so opremljeni z integriranim sistemom s pladnji, ki polne in prazne pladnje transportira znotraj delovnega območja naprave.

Odprti sistem za ravnanje s poštnimi pošiljkami

Z izbiro tehnologije Schiki Belts ne boste samo zmanjšali svoje baze dobaviteljev, ampak boste imeli tudi dostop do našega svetovnega omrežja strokovnjakov za industrijo in izdelke.

Imate vprašanje? * Strinjam se, da podjetje Schiki d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@schiki.si


Prenesi dokument