SL
EN SL SRB

Protikorozijske plastične erige z nastavki

Če v svojem delovnem okolju zahtevate higienske razmere, če je okolje izpostavljeno jedkim kemikalijam, ekstremno visokim temperaturam ali zamrzovanju, zunanjim vplivom ali prekomerni vlagi: naše posebne in preizkušene verige z nastavki so trpežnejše od verig, ki jih uporabljate trenutno, ter bistveno pripomorejo k optimizaciji stroškov.

Za vaše posebne zahteve lahko razvijemo in izdelamo posebne nastavke.

Veriga ANSI P je sestavljena iz poliacetalnih členov in zatičev iz nerjavnega jekla SUS304 ter teče po standardnih verižnikih za valjčne verige. Veriga Tsubaki ANSI P, ki temelji na valjčni verigi za prenos moči, ima plosko zgornjo stran, ki je namenjena transportu. Zaradi kombinacije tehnične plastike in nerjavnega jekla pri uporabi verige ni potrebno mazanje. Za posebna okolja so na zahtevo na voljo posebne vrste plastike (električno prevodne, odporne proti kemikalijam in vročini). Območje delovne temperature je: od -20 °C do +80 °C.

P-Chain-min

Kontaktirajte svetovalca za brezplačno ponudbo
 * Strinjam se, da podjetje Schiki d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@schiki.si