SL
EN SL SRB

O nas

Podjetje Schiki je bilo ustanovljeno leta 1992, pod taktirko takratnega direktorja in ustanovitelja, Srečka Širca. Od samega začetka se ukvarja s transportno tehniko, obenem pa je kontinuirano vlagalo tudi v lastno proizvodnjo transportnih trakov, s katero se lahko pohvali tudi danes. Podjetje ima v lasti stavbo, namenjeno proizvodnji in skladišča v velikosti 5.000 m2 ter 25 zaposlenih.

Podjetje je še vedno v lastni družine Širca, in sicer druge generacije, ki je prav tako usmerjena v napredek ter razvoj pod motom »MOVING YOU FORWARD«. V podjetju stremijo k digitalizaciji in transformaciji proizvodnje, da bi zagotovili kar se da kvalitetne izdelke in skrajšali roke dobave. Za zagotovitev kvalitete svojim strankam in za zunanji nadzor o kvaliteti proizvodnje ter izdelkov uporabljajo ISO 2015 standard.

MN6_9575

Vizija & poslanstvo

Naša vizija je pomagati našim strankam izboljšati zanesljivost, kakovost in produktivnost njihove strojne opreme in postopkov, tako da jim zagotovimo prvovrstno kakovost transportnih trakov, pogonskih izdelkov za prenos moči in storitev spajanja trakov na lokaciji stranke.

Naše poslanstvo je biti dolgoročni partner pri vašem uspehu dobre funkcijonalsti vaše proizvodnje. Usmerjeni smo v nenehno izboljševanje in trajne odnose s kupci, dobavitelji in zaposlenimi. Neprekinjeno razvijamo našo ekipo strokovnjakov z znanjnem o pasemzni industriji in njeni aplikaciji uporabe pogonske tehnike.

Stremimo k nenehnemu razvoju proizvodnje konfekcije transportne tehnike zaboljšo uporabniško izkušnjo naših strank.

Schiki History

1992 Ustanovitev podjetja. Začetki podjetja so bili v majhni proizvodnji. Ker pa je trg sčasoma začel rasti, je začel rasti tudi Schiki in proizvodnja.
1996 Podjetje je kupilo nove in večje prostore ter svoj prvi VF stroj za izdelavo transportnih trakov s čepi in stranskimi stenami.
 2001 The company bought current location of the company the facility of 5.000m2 that was already in use of production. They bought new presses and punching machines. The first machine for longitude  V rows for conveyors up to 50 m long.
 2010 Odprtje novega podjetja v Srbiji, Schiki Belt, z eno ločeno proizvodnjo.
 2016 Prvi CNC stroj za enostavno izdelavo različnih perforacij.

Vodilno vlogo v podjetju prevzame nova generacija.

 2019 Obnova starega skladišča v nov proizvodni obrat.

Novi večji HF stroji in digitalni stroji za rezanje.

2020 Prva robotska stiskalnica. Digitalna transformacija proizvodnje.