SL
EN SL SRB

O nas

Podjetje Schiki je bilo ustanovljeno leta 1992 pod taktirko takratnega direktorja in ustanovitelja Srečka Širca. Podjetje se od samega začetka ukvarja z trasportno tehniko, vendar je podjetje vsako leto vlagalo v lastno proizvodnjo, tako se lahko danes pohvali z lastno proizvodnjo konfekcije transportnih trakov. Podjetje ima v lasti stvbo namenjeno za proizvodnjo in skladišča v velikosti 5.000 m2 in ima 20 zaposlenih.

Podjetje je še vedno v lasti družine Širca in sicer druge generacije, ki je prav tako usmerjena v napredek in razvoj pod motom »MOVING YOU FORWARD«. V podjetju stremijo k digitalizaciji in transformaciji proizvodnje, da bi zagotovili ar se da kvalitetne izdelka in skrjšali dobave. Prav tako podjetje za zuananji nadzor o kvaliteti proizvodnje in izdelkov uporablja ISO 2015 standard za zagotavljanje kvalitete svojim strankam.
MN6_9575

Vizija & poslanstvo

Naša vizija je pomagati našim strankam izboljšati zanesljivost, kakovost in produktivnost njihove strojne opreme in postopkov, tako da jim zagotovimo prvovrstno kakovost transportnih trakov, pogonskih izdelkov za prenos moči in storitev spajanja trakov na lokaciji stranke.

Naše poslanstvo je biti dolgoročni partner pri vašem uspehu dobre funkcijonalsti vaše proizvodnje. Usmerjeni smo v nenehno izboljševanje in trajne odnose s kupci, dobavitelji in zaposlenimi. Neprekinjeno razvijamo našo ekipo strokovnjakov z znanjnem o pasemzni industriji in njeni aplikaciji uporabe pogonske tehnike.

Stremimo k nenehnemu razvoju proizvodnje konfekcije transportne tehnike zaboljšo uporabniško izkušnjo naših strank.

Schiki History

1992 Start of the company.  The first starts of the company was in the small production.  But as the market grow so did Schiki and the production.
1996 The company bought new larger facility and their first HF machine for making conveyor belts with cleats and sidewalls.
 2001 The company bought current location of the company the facility of 5.000m2 that was already in use of production. They bought new presses and punching machines. The first machine for longitude  V rows for conveyors up to 50 m long.
 2010 Opening of new company in Serbia Schiki Belt with his one separated production.
 2016 The firs CNC machine for milling different grooves and making different perforation.

New generation takes the lead in the company.

 2019 Renovation of the old wearhouse in the new production.

New bigger HF machines and digital cutting machines.

2020 First robotic press. Digital transformation of the production.