SL
EN SL SRB

Transportni trakovi in jermeni

Ponujamo širok izbor različnih materialov, ki bodo izpolnjevali uporabniške zahteve pri lahkih in zahtevnejših obdelovalnih ter transportnih nalogah.

Ponujamo odprte transportne trakove, trakove z mehanskimi pritrdilnimi elementi in klasične transportne trakove z vroče stisnjenimi spoji. S posebnimi metodami smo močno izboljšali izdelavo spojev, tako da lahko spoje izdelamo v samo nekaj minutah in s tem skrajšamo zaustavitev stroja.

Naše konfekcioniranje transportnih trakov obsega najnovejše visokozmogljive stroje, kot so visokofrekvenčni stroji, stroji za digitalni razrez, CNC-stroji in visokozmogljive stiskalnice za vrhunske transportne trakove po vaši meri.

Ponujamo tudi nove serije materialov, ki ne vsebujejo tkanin, zato so še bolj skladni s standardi v živilski industriji.

Pošlji povpraševanje

Kontaktirajte svetovalca za brezplačno ponudbo
 * Strinjam se, da podjetje Schiki d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@schiki.si