SL
EN SL SRB

Pogonske verige brez mazanja

Verige Tsubaki Lambda so bile prve v svoji panogi, ki uporabljajo posebno pušo, impregnirano z oljem. Od njihove uvedbe na trg leta 1988 so našle pot v različne panoge in načine uporabe, saj so njihove zmogljivosti presegle vsa pričakovanja. Podjetje Tsubaki ponuja širok nabor izdelkov, ki ne zahtevajo mazanja, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in strankam pomagajo zniževati stroške.

Tehnični razvoj

Kot pionir na trgu verig brez mazanja bjepodjetje Tsubaki razkrilo nekaj ključnih elementov, ki zagotavljajo odlične zmogljivosti verig Lambda:

Sintrana puša

6. generacija verig Tsubaki Lambda brez mazanja je standardno dobavljena s pušo NSF-H1, impregnirano z mazivom, ki je primerna za stik z živili. Zato je serija verig Tsubaki Lambda primerna za uporabo v živilski industriji. Na zahtevo so na voljo puše, impregnirane z mazalnim oljem s certifikatom H3.

Preprosto rezanje

Verigo BS Lambda je mogoče hitro in varno razstaviti z originalnim orodjem za verige Tsubaki, ne da bi poškodovali puše (od RS08B-LM-1 do RS16B-LM-1).

Podjetje Schiki za običajne razmere ponuja tri vrhunske valjčne verige TSUBAKI:

  • BS Lambda brez mazanja
  • BS X-Lambda brez mazanja
  • ANSI Lambda brez mazanja
FIG_11-thumb-554x408

BS Lambda brez mazanja

Izdelek je na voljo z velikostjo verig od RF06B do RS24B. Na voljo je enojna, dvojna in trojna izvedba.
S ponosom predstavljamo 4. generacijo izpopolnjenih nadstandardnih verig BS/DIN za evropski trg.

food-beverage-min
packaging-min
pulp-paper-min
wood-min

BS X-Lambda brez mazanja

Tehnični razvoj verige BS X-Lambda Veriga BS X-Lambda predstavlja velik skok na področju tehnologije prenosa moči. Osnovne komponente verig BS Lambda (zatič s posebno prevleko in sintrana puša NSF-H1, impregnirana z oljem, primernim za stik z živili) so dopolnjene s posebnimi polstenimi tesnili (v postopku pridobivanja patenta) med notranjo in zunanjo vezno ploščico, ki zadržujeta mazivo ter hkrati preprečujeta vdor umazanije in abrazivnih snovi.

FIG_12

ANSI Lambda brez mazanja

Z željo po zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti je podjetje Tsubaki ustvarilo najbolj izpopolnjen standard za valjčne verige na svetu.

Izdelek je na voljo z velikostjo verig od RS40 do RS140. Na voljo je enojna, dvojna in trojna izvedba.

Lambda-RS

Kontaktirajte svetovalca za brezplačno ponudbo
 * Strinjam se, da podjetje Schiki d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@schiki.si