SL
EN SL SRB

Trakovi ZipLink

ZipLink® je najboljša rešitev za zmanjšanje dragih zaustavitev strojev ter izboljšanje delovanja in kakovosti proizvodnje. V vsaki panogi je nenačrtovana zaustavitev strojev sovražnik številka 1. Poznamo pa rešitev. Imenuje se ZipLink® ! Trakove ZipLink® lahko v nekaj minutah namestite na večino opreme brez potrebe po specializirani delovni sili ali zunanjih ponudnikih. Rezultat so veliki prihranki in dodatna razpoložljivost strojev.

Trakovi ZipLink® praktično nimajo spojev, kar pomeni, da trak nima šibkih točk. Tako je mogoče proizvodnjo močno pospešiti. Višja storilnost!

Naši trakovi ZipLink® nimajo mest z večjo debelino ali kovinskih delov, ki bi lahko poškodovali stroje in blago. Višja kakovost izdelkov!

Pošlji povpraševanje
ZipLink transportni trak

Ponudba izdelkov

ZipLink® je prelomnica na področju izdelave trakov, ki povezuje prekrivne materiale in strukturirano povezovalno mrežo, ki jo je mogoče na vsaki dolžini preprosto speti v neprekinjen trak brez posebnega orodja, stiskalnic ali druge opreme.

Trakovi ZipLink® uporabnikom v različnih panogah zagotavljajo najrazličnejše koristi, npr. prožnejšo zasnovo, ki omogoča popravilo ali zamenjavo krajših odsekov traku.

Konstrukcija ZipLink® odpravlja šibke točke, ker na območju spoja moč traku ni zmanjšana, zato so trakovi močnejši in imajo daljšo življenjsko dobo kot trakovi iz drugih spojenih materialov.

Naša celovita ponudba trakov ZipLink® obsega različne tipe prevlek:

  • Naravna guma
  • Nitrilna guma
  • Guma SRB
  • Silikon
  • Teflon
  • Bombaž/klobučevina
  • PVC

Kontaktirajte svetovalca za brezplačno ponudbo
 * Strinjam se, da podjetje Schiki d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interno rabo in jih uporabi za komunikacijo z menoj za potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@schiki.si