SL
EN SL SRB

Izdelava in dodatna oprema

Neobdelan material traku je namenjen prilagoditvi traku vašim specifikacijam, na primer rezanju na ustrezno dolžino in širino.

Pomembna naloga med proizvodnjo je izdelava neskončnih trakov. Z različnimi metodami spajanja lahko izdelamo neskončne jermene.

Sintetične trakove je poleg tega mogoče opremiti z dodatno opremo, kot so zagozde (imenovane tudi nosilci), vrvi in narebrene stranske stene.

Spajanje

Vse trakove z odprtimi konci je treba na obeh koncih pritrditi, da ustvarimo zanko. Z različnimi metodami spajanja lahko izdelamo neskončne jermene.

Spoj je navadno najšibkejša točka vzdolž traku in najbolj dovzetna za poškodbe.

Trakovi so navadno neskončni z eno od naslednjih vrst spojev:

  • Prstni spoj
  • Prstni spoj s prekrivanjem
  • Stopničasti spoj
  • Prirezan spoj
maestro8452_3-min

Profili

Ponujamo bogat izbor profiliranih trakov, ki izpolnjujejo vse zahteve panoge, ko gre za učinkovito ravnanje z izdelki. Bolj ali manj površino vsakega traku je mogoče obdelati z enim od 80 standardnih razpoložljivih profilov, z rešitvami po meri stranke pa je mogoče izpolniti tudi specifične zahteve.

ABM_Profiles_A17_575280_Belt_on_machine-min

Kovinski mehanski pritrdilni elementi

Možna je hitra zamenjava traku. Glavna prednost je močno zmanjšanje zaustavitev sistema. Mehanski pritrdilni elementi so popolna izbira povsod, kjer je treba poskrbeti za čim hitrejšo zamenjavo traku.

Izbira ustreznega mehanskega pritrdilnega sistema je eden najpomembnejših korakov pri spajanju traku. Mehanski pritrdilni elementi moč in trpežnost združujejo s hitro in preprosto namestitvijo, zaradi česar predstavljajo kakovostno in dolgotrajno rešitev za spajanje.

ClipperGseriesOnBluBelt_glam-min

Dodatna oprema

Razpoložljiva dodatna oprema za različne namene uporabe:

  • Zagozde (imenovani tudi nosilci) na zgornji strani traku za transport po klančinah navzgor ali navzdol
  • Narebrene stranske stene trakov (ali na vrhu trakov) za preprečevanje padanja blaga čez rob
  • Vrvi, uporabljene kot zagozde ali stranske stene
  • Vrvi ali vodila na spodnji strani trakov za ohranjanje smeri
Prečke-min

CNC-razrez

Schiki Belting lahko v svojem sodobnem proizvodnem obratu ponudi dokončen razrez skladno z zahtevami strank. S svojim sodobnim strojem za CNC-razrez lahko režemo materiale debeline od 0,5–30 mm in širine vse do 3200 mm. Med rezanjem se material dovaja s koluta, tako da je dolžina neomejena.

V svojem CNC-centru lahko ponudimo razrez za različne vrste materialov transportnih trakov in vse druge materiale po specifikacijah strank.

Vi nam samo pošljete skico CAD v formatu DXF ali DWG. Lahko pa nam posredujete svoje želje tudi kot datoteko PDF ali ročno skico, mi pa bomo pripravili izdelek.

Svojim strankam ponujamo tudi posebne trakove, izdelane po standardnih proizvodnih postopkih in dodelane s CNC-prirezovanjem, rezanjem ali brušenjem.

Naše sodobne proizvodne metode lahko izpolnijo celo najstrožje zahteve glede moči, zelo nizkih dimenzijskih odstopanj in specifikacij kakovosti površine.

IMG_2771-min

Contact us * I agree, that Schiki d.o.o. stores the personal data specified in the form for internal use and uses them to communicate with me for the purposes of the submitted request. The user can request the deletion of personal data at any time via e-mail info@schiki.si