SL
EN SL SRB

Karton, papir in pakirni materiali

Valoviti karton

Sodobni visokozmogljivi stroji za izdelavo valovitega kartona so sposobni proizvesti ogromne količine. Vodilni proizvajalci originalne opreme in končni uporabniki se odločajo za rešitve Schiki, saj zagotavljajo zanesljivost in varno obdelavo.

Ponujamo modularne trakove za zahtevno uporabo, namenjene ravnanju s koluti papirja, procesne trakove za uporabo na strojih za izdelavo valovitega kartona, modularne trakove za sisteme, namenjene transportu naloženega blaga, in obračalne trakove, specifične za industrijo.

Stroj za izdelavo valovitega kartona – papirna industrija

Koluti papirja se transportirajo v stroj za izdelavo valovitega kartona, kjer se začne proces izdelave valovitega kartona. Modularni trak kolute dovaja na odvijalnike.

Modular_V-type_application__Sarpsborg

 Stroj za izdelavo valovitega kartona – mostno dvigalo/nagibni transporter

Ta visokohitrostni (do 400 m/min) postopek vključuje dviganje sveže lepljenih, enostranskih trakov do mostov. Za ta korak so pasovi pogosto združeni v »sendvič« konstrukcijo.

Bridge-Riser

 Stroj za izdelavo valovitega kartona – rezanje

Ta postopek vključuje natančno namestitev izdelka na prelomljeni transportni trak v nadaljevanju postopka; naluknjani trakovi, odporni proti trenju in obrabi, ter drsni podstavki vakuumskega sistema se uporabljajo za nadzor nad kartoni, da bodo ti brez napak.

03-cof

 Notranji transportni logistični sistem

Transport naloženega blaga lahko poteka s trakovi, ki izboljšujejo učinkovitost ter zmanjšujejo količino odpadkov in tveganje za poškodbe delavcev.

04-ws

(Predhodni) podajalni sistemi

(Predhodni) podajalni sistemi zagotavljajo neprekinjeno dovajanje kartonov za nadaljnjo obdelavo; med drugim tudi v stroje za pregibanje in lepljenje ter izdelavo škatel.

05-pff

Stroj za pregibanje in lepljenje valovitega kartona

Surovci se dovajajo v stroj in premikajo skozenj po transportnih trakovih ter trakovih stroja za pregibanje in lepljenje.

06-tfb

Pregibanje kartona in škatel

Pri proizvodnji škatel so pomembni natančnost, hitrost, trajnost in zanesljivost. Za čim uspešnejše delo pa seveda potrebujete kvaliteten jermen za pravo uporabo. Ploščati jermeni za pregibanje in transport ponujajo namensko razvite lastnosti za industrijo, kot so gumijasta prevleka na osnovi karboksilne kisline (za preprečevanje drsenja in kontaminacije črnila) in nosilna ojačitev z poliamidno folijo (za stabilnost na robovih in visoko prožnost).

Stroji za pregibanje in lepljenje

Zgibalni del zahteva posebne jermene za natančno pregibanje surovcev. Naši jermeni za pregibanje in lepljenje imajo površine z zelo dobrim oprijemom, ki preprečijo drsenje in zastoje.

cartoon

Prenesi dokument